Εταιρικό Προφίλ

etaireia     Η ΒΙΑΞΩΝ είναι μία αμιγώς ατομική επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την περιοχή της Μενεμένης. Ιδρύθηκε από τον Τσιόγκα Σωτήριο, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη, τον Σεπτέμβριο του 1983 έπειτα από πολυετή εμπειρία και κατάρτιση στην Γερμανία και τα εργοστάσια της GWB επάνω στον τομέα των κεντρικών αξόνων.

    Η πολύχρονη εμπειρία, οι αξιόπιστοι συνεργάτες, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η υπευθυνότητα, καθώς και ο εξοπλισμός του μηχανουργείου μας, καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της αγοράς και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

     Η Βιοτεχνία Αξόνων μας, όπως δηλώνει και το όνομά της ΒΙΑΞΩΝ, ειδικεύεται στην παραγωγή, ανακατασκευή αλλά και επισκευή παντός τύπου κεντρικών αξόνων. Έτσι, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την καλή γνώση του αντικειμένου μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αναλαμβάνοντας υπεύθυνα να επισκευάσουμε και να σας παραδώσουμε ένα σωστό τελικό προϊόν αποσκοπώντας κυρίως στην μέγιστη ικανοποίησή σας.


Με εκτίμηση

Τσιόγκας Γεώργιος
Γενικός διευθυντής

Βιοτεχνία Αξόνων - ΒΙΑΞΩΝ

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 πμ – 17:00 μμ
Διεύθυνση: Μοναστηρίου 329 (έναντι Αστυνομικού Μεγάρου)
Περιοχή: Μενεμένη - Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 54628
Τηλέφωνο: 2310 768 789
Φαξ: 2310 760 326
Email: info@viaxon.gr

facebook